På sistone

Jag har inte riktigt kommit igång med bloggandet ännu, så därför kommer ett inlägg vad som har hänt i skolan på sistone.

IMG_7150Processed with VSCOcam with f2 preset IMG_7146

I fredags hade vi lektion med Kerstin Lind där hon pratade om Experimentellt förhållningssätt. Kerstin visade upp olika alster som hon har vävt och sytt. Jag blev otroligt imponerad över att allt var handsytt (!!!!). Otroligt minst sagt.

IMG_7183 IMG_7185 IMG_7189

I måndags var det teknikworkshop med Frida som stod på schemat. Vi fick i uppgift att göra ett självporträtt i bildväv. Mitt självporträtt är bilden längst till höger. Först vävde jag endast i tuskaft, sedan övergick jag till rölakans tekniken. Lärdom: man ska räkna med att det tar t.i.d. att lära sig en ny teknik.

IMG_7194

Igår hade vi en materialworkshop med Ann-Sofi. Uppgiften var att göra en skulptur/torn i antingen vass, halm eller sugrör. Ann-Sofi visade bl.a. inspiration från de åländska midsommarstängerna. Jag valde att jobba med sugrör och hade en tanke om att alla delar skulle vara lika långa.

SONY DSC

Självklart ska det upp en liten bild på resningen av den åländska midsommarstången. Okej nu fick jag en enorm längtan efter sommaren och paradisön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s