Experimentellt arbete

Jamen då var de dags för mitt första ”riktiga” inlägg på denna blogg!

Vi i klassen har i uppgift att blogga om våra tankar och reflektioner under kursen ”Experimentellt arbete”. Jag tycker att det ska bli roligt att blogga, dock är jag inte så bra på att forumlera mig i text. Så bered er på att bloggen kommer innehålla massor med stavfel! Dessutom är jag inte riktigt nöjd med bloggens utseende, men det kommer ändras under tidens gång.

vävd kjol

Ska passa på att damma av min systemkamera, så att bloggen kommer bli fylld med fina, STORA bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s