Jeanskorgar volume 2

I förra kursen gjorde jag fyra stycken jeanskorgar, som var himla roligt att jobba med. Men jag känner att de inte är tillräckligt färdigutvecklade, bland annat vill jag att de ska bli stabilare. Jag känner mig dock lite vilsen och vet inte var jag ska börja. Och vill att min handledning ska börja nu, nu, NU. Dock är handledningen örst nästa måndag så jag får ge mig till tåls och börja sprätta jeans.

Ellen-738x1024

2 reaktioner på ”Jeanskorgar volume 2

  1. Du hade ju flera idéer om hur du ville förbättra dem! tex hur du skulle få dem stadigare. Hur kan du göra det? Flera lager tyg? Eller finns det något annat material att kompletera med, du använde väl ståltråd i de förra? Kan en trästomme vara något?

    Gilla

    1. Åh vad roligt att du kommenterar Frida! Tydligen kan man göra något med potatis och vatten (?) så man får sträkelse, som stabiliserar korgarna, det ska jag testa! Sen funderar jag på ståltråd och sådär, Ska testa mig fram med lite olika typer.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s