Jeans jeans jeans – Utställning

Så under mars månad 2017 har jag haft en helt egen utställning i GALLERIET på Torggatan i Mariehamn. Vernissagekort mars

Precis som under min Examensutställning från kandidatprogrammet Slöjd, hantverk och formgivning låg mitt fokus på att återbruka gamla jeansbyxor. Hälften av produkterna som visas i utställningen visades i min examensutställning och hälften är nygjorda. 60648

Utställningsrummet är rätt litet och så mysigt. Min ambition var att rummet skulle säga JEAAAANS!! Jag ville att utställningen skulle väcka lite tankar och ha lite lustiga inslag. Eftersom vem gillar inte lustigt?!70648

Jag gillar att använda olika textiltekniker, och ville såklart visa de också!

80648

Bland annat visade jag lite mattor, kuddar, väskor och tavlor.

901234

Jag hade en tanke om att använda Galleriets ytor så mycket som möjligt. Till exempel ville jag har något i trappen som man skulle se från nerifrån butiken.

Var från du alla jeans ifrån? är det många som frågar. Perks of having en stor familj och många vänner, svarar jag populär som jag är.

1201234_1

1301234

Det har varit en rolig upplevelse att ha sin egen utställning. Efter att arrangerat diverse utställningar under min studietid tillsammans med mina studiekamrater, så är det annorlunda att bestämma allting själv. Men ack så roligt!1401234

1501234

Vi avslutar med en liten bild från vernissaget. Fick så mycket blommor!! Blir nästan lipis vid tanken på alla fina människor som dök upp.

50648

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s