Flätning numero 2

Fläta

make animated gifs like this at MakeAGif

Här får ni en liten titt på min flätningsprocess. Den här flätningen är en kypertsliknade teknik. Personligen så tycker jag att den blev rätt läcker.
Jag håller på att testa lite olika flätningstekniker, för att se om korgarna blir stadigare. Så därför har jag till en början gjort ”tygstycken”. Sen i ett senare skede syr jag ihop tygerna till korgar. Dock tycker jag inte att jag har kommit så långt i mitt experimenterande, eftersom jag har spenderat mestadelen av min tid med att sprätta, klippa och overlocka remsor. Men trots att vi får slutuppgiften på måndag, så kommer inte mitt experimenterande sluta där. Utan jag ser det som en självklarhet att fortsätta det arbete genom hela kursen.

En reaktion på ”Flätning numero 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s