Flätning numero 1

IMG_7476 IMG_7477 IMG_7478

Den här flätningen sysslade jag med i helgen. Och det var inte det lättaste. Så fort jag trodde att jag fått flätningen på grej, så blev det fel. Så jag fick kriga hela helgen. Men jag är så nöjd med slutresultatet! Jag valde att återanvända spännband, för att lättare kunna hålla koll på flätningen. När någon har frågat hur jag gjorde, så vet jag inte riktigt. Så fråga inte.

fläta pinterest

Bilden till ovan är min inspirationsbild. Hittad som all min andra inspiration på pinterest. https://www.pinterest.com/pin/310959549246993733/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s