Studiebesök – Smart Textiles

Textile-Showroom-151-1024x668

Väl i Borås besökte vi även Smart textiles. Smart textiles har över 350 forsknings- och företagsprojekt som jobbar med att ta fram nya textiler. Dock min telefon bestämde sig för att ta kassa bilder 😦 Det fanns så himla mycket att titta och känna på men ni ska få se mina favoriter!

IMG_7433IMG_7440 IMG_7441Första bilden gestaltar ett par jeans som reglerar kroppsvärmen. Om man är varm, känns byxorna kalla och vice versa. På grund av mina jeanskorgar har jag numera dille på alla sorters jeans. Men det kan man väl inte klandra mig för? De två sista bilderna är ett samarbete som Smart textiles hade med modeskaparen Ann-Sofi Back.

Jag hade lite svårt att relatera till vårt experimentella arbete i skolan när vi var på Smart textiles. Där jobbar de så storskalig med stora projekt. Vissa av produkterna där kan verkligen hjälpa människors livskvaliteter. Fast sen kommer jag ju på. Man måste ju börja någonstans för att göra underverk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s